nargile seçimi, nargile alırken neye dikkat etmeliyiz

Nargile Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

Almak istediğiniz nargile takımını seçmeden önce kendinize göre kriterler belirlemeniz gerekmektedir. Belirli bir ortamda kullanabileceğiniz bir nargile mi yoksa seyahat ederken yanınızda götürebilleceğiniz bir nargile mi istiyorsunuz? Örnek olarak söylüyorum. Bazı insanlar için nargile takımının fiyatı, bazı insanlar içinse nargilenin boyut ve tasarımı seçim yaparken önemli kriter olabilir. Bu yüzden nargile takımı seçerken insandan insana seçenekler değişiklik gösterebiliyor.

Ham Maddeler

Nargilenin Üretildiği Ham Madde

Nargile seçerken bir çok insan genelde bu söylediklerime dikkat etmeden seçim yapıyor. Alüminyum, döküm, cam, çelik, pirinç ve/veya zamaktan imal edilmiş birçok farklı model nargile takımı vardır. Bana kalırsa nargile seçimi yaparken en önemli konu budur. Tad tutmasını istiyorsanız döküm nargile takımı, farklı tadlar denemek istiyorsanız çelik nargile takımı, meyvelerle nargile hazırlamak istiyorsanız cam nargile takımı, uygun fiyatlı olmasını istiyorsanız alüminyum nargile takımı seçmelisiniz.

Nargile Parçaları

Nargileyi Oluşturan Parçalar


Nargileyi oluşturan parçalar tam takım halinde Ser, Şişe, Tepsi, Maşa, Lüle, Marpuç olarak nargile takımını alırken içerisinde vardır. Bunlara ek olarak nargile hazırlayabilmeniz için, Köz Ocağı, Nargile Kömürü, Folyo ve Sipsi almalısınız.

Fiyatlar

Nargile Fiyatları


Nargile fiyatı üründe kullanılan ham maddeye, ürünün kalitesine ve satıcıların satış politikasına göre değişiklik göstermektedir. Nargilenizi seçerken önceliğiniz fiyat yerine kalite olmalıdır. Kalite yerine doğrudan fiyata göre bir seçim yanlış bir seçim olabilir. Pahalı diye kaliteli, Ucuz diye dandik anlayışını bir kenara bırakıp kişisel tercihlerinize göre bir takım seçmelisiniz. Nargile takımı seçerken Fiyat/Performans ürünlerini araştırmanız ve Nargile takımları hakkında yapılan yorumları incelemeniz iyi olacaktır.

 

Nargile ile ilgili wikipedia kaynağı: https://tr.wikipedia.org/wiki/Nargile

Bir cevap yazın