Nargile kömürü nasıl olmalıdır, nargile kömürleri

Nargile Kömürü Nasıl Olmalıdır?

İyi bir nargile içimi için en önemli detaylardan birisi de nargile kömürüdür. Özellikle kesintisiz ve uzun süreli bir nargile içiminin gerçekleştirilebilmesi için nargilede kullanan kömürün doğru şekilde seçilmesi çok önemlidir. Evde kendi başına nargile hazırlayarak, nargile keyfi yapmak isteyenler için en önemli nargile hazırlığı sorularından birisi de tabii ki nargile kömürü nasıl olmalıdır? Şeklinde oluyor. Özellikle çoğu kişi nargilenin yakılması için ihtiyaç duyduğu ateş etkisinin oluşturulmasının yeterli olacağı düşüncesi ile nargile kömürü seçimi konusunda titiz bir şekilde hareket etmez. Ancak bu nargile közünün sürekli sönmesi, nargile közünün tam olarak verimlilik vermemesi gibi içim kalitesini doğrudan olumsuz şekilde etkileyebilecek sorunlarla karşı karşıya kalınmasına neden olur.

Nargile Kömürü Seçimi

İyi bir nargile içiminin gerçekleştirilebilmesi için mutlak suret ile doğru bir nargile kömürü seçimi yapılması gerekmektedir. Doğru bir nargile kömürü seçiminin yapılabilmesi içinde mutlaka yola nargile kömürü nasıl olmalıdır? Şeklindeki teknik bir yaklaşımla çıkılmasını gerektirir. Kaliteli nargile kömürü ile kalitesiz nargile kömürü arasında içim kalitesini yakalama açısından çok ama çok fark bulunur. Her bir kömürün sadece yanma özelliğine sahip olması, nargile için uygun bir kömür olduğu anlamına gelmemektedir. Çünkü nargilede közü oluşturacak kömürün yanma verimliliğine sahip olması gerekir. Yani sadece çok iyi yanarak, aniden bitmemesi ya da daha az yanarken sürekli sönmesi gibi bir durum oluşturmaması gerekir. İçin için doğru miktarda yanma sağlaması çok önemlidir.

küp nargile kömürü

Nargile Kömürü Miktarı Nasıl Olmalı?

Nargile keyfini özel ve sorunsuz bir şekilde yaşamak isteyenler için nargile kömürü nasıl olmalıdır? Sorusu kadar tabii ki nargile kömürünün ne kadar koyulması gerektiği sorusu da büyük bir önem taşımaktadır. Nargile kömürünün az koyulması durumunda yeterlilik sağlanamaz. Böyle bir durumda da nargile tütününün içim kalitesini sağlayacak biçimde yanması sağlanamaz. Bu durumda da nargileden çekilen şey yalnızca boş bir havadan ibaret olacaktır. Bununla birlikte nargile kömürünün fazla miktarda kullanılması ise tütünde tersi şekilde çok fazla yanmaya neden olur. Yanmış nargile tütünü de doğal olarak içim sırasında pekte hoş olmayan acımsı bir tat gelmesine neden olur.

nargile kömürü nasıl olmalıdır

nargile kömürü kaç kalori

nargile kömürü hakkında

Bir cevap yazın