nargile kafe, nargileciler ne zaman açılılır, nargile kafeler ne zaman açılacak

Nargile kafeler ne zaman açılacak?

Nargile kafeler ne zaman açılacak? sorusunun cevabını en çok nargile severler ve gençler merak ediyor ve araştırıyorlar.
Koronavirüsün olası yayılma riskine karşı önlem almak için nargile kafeler ve çeşitli işletmeler kapatıldı.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamalara göre, 81 il valiliğine lokanta, restoran, kafe, kıraathane gibi iş yerlerinin çalışma saatlerine ilişkin genelge gönderildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda nargile kafeler, kıraathaneler, eğlence merkezleri, gece kulüpleri ve bar gibi tütün ürünlerinin yaygın olarak kullanıldığı mekanların bir süre daha kapalı kalacağını söyledi.

nargile kafeler
nargile ve çay

Nargile kafeler serbest mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğlence yerleriyle ilgili şunları söyledi;

Türkiye olarak biz de bilim kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda virüsün yayılmasını engellemek ve insanımızın sağlığını korumak için pek çok önlem aldık.
Nargile salonu, kıraathane, eğlence merkezi, gece kulübü, bar gibi tütün ürünlerinin yaygın olarak kullanıldığı mekanları süratle kapattık.

 

 

Nargile serbest mi?

Evde nargile içmek elbette serbest fakat kamusal alanlarda nargile içmek bilim kurulu tarafından alınan kararlara göre yasak.

Nargilemalzemeleri.com‘un yorumu:
Denetimlere, uygulamalara ve yetkililerin açıklamalarına bakacak olursak nargile kafeler uzun bir süre kapalı kalacak gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın